Nyheter

TRÅKIG NYHET 5/3

Publicerat 06 Mars, 2022

 

Var rädd om dig och Spökbacken


Det är väldigt kul att du och andra uppskattar Spökbacken som utflyktsmål, både när vi har öppet och när vi har stängt. Det finns sittplatser och grillplats vid vindskyddet att umgås kring när anläggningen inte är öppen.

 

Men imorse blev vi väldigt ledsna och besvikna eftersom du och/eller några andra har varit här och förstört på anläggningen. Olika saker som är viktiga för oss låg utspridda i backarna vilket också hade kunnat förstöra vår pistmaskin. Utan pistmaskinen kan inte Spökbacken hållas öppen för dig, våra medlemmar och gäster.

 

Det värsta är inte förstörelsen utan de olyckor som hade kunnat skett. Under årtionderna har flera personer tagit dumma beslut att leka i backarna efter stängningstid och det har resulterat i allvarliga skador. Vi vill inte att det händer igen.

 

Vi vill också påminna om att Spökbacken inte är ett företag med god ekonomi. Spökbacken är en förening som får kämpa för varenda krona och alla som kämpar gör det helt gratis på sin fritid. Att köpa ny pistmaskin eller nya saker till anläggningen är inget vi kan göra hur som helst.

 

Var rädd om Spökbacken, ta hand om Spökbacken och var framförallt rädd om dig själv.

 

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen och Spökbackens Alpina Skidklubb

 

 

.

Kontakt

Spökbackens Alpina Slalomklubb
C/O Bygg & Interiör Golv AB
Box 100, 641 21 Katrineholm

Styrelsen: info@spokbacken.se
Uthyrning: uthyrningen@spokbacken.se

Kalender

«   Juli - 2022   »
v. Ti On To Fr
26
27
28
29
30