Välkommen till Spökbacken!

 


FÖRSÄSONGEN 2022/2023

Arbetsdag lördag 19 november kl.10-14

Arbetskvällar på tisdagar kl.18-20

 

 

 

OM SPÖKBACKEN

Välkommen ut till en snöig upplevelse för hela familjen! Vår fina anläggning är belägen mitt i Sörmland, ca en mil sydost om Katrineholm. Backen ligger precis vid den vackra Forssjösjön.

Spökbackens Alpina Skidklubb är en förening som drivs helt ideellt. Det vill säga, alla personer som jobbar här gör detta helt utan ersättning och alla intäkter går till föreningens verksamhet för medlemmar & gäster.

Det natursköna området inbjuder till härlig skidåkning i fyra fina pister: Barnbacken, Kolbergasvängen, Specialen och Stora backen. Saknar du utrustning, går detta att hyra hos oss, till bra priser! Bakom värmestugan finns det en pulkabacke som är beroende av natursnö. Pulkaåkning är förbjuden i pisterna. I vindskyddet finns möjlighet att grilla sin medhavda matsäck. I liftkortsluckan utomhus säljs drycker och annat gott som håller magen varm och glad. Du beställer utomhus men kan bli serverad inomhus eller utomhus via vårt utlämningsfönster. Läs våra nyheter inför ditt besök så ser du vad Spökbacken har för utbud och service. Kom och häng med oss!

 

 


Följ oss och vårt arbete mer nära på Instagram!

spokbacken 
ÄR DU ETT SPÖKE?

Häng med oss och förena nytta med nöje på din fritid!

Efter det positiva årsmötet är Spökbackens ideellt arbetande medlemmar, även kallade Spöken, så sugna på att bli fler
och vi behöver bli fler för Spökbackens skull. Kan du jobba flera gånger i ett arbetslag? Kan du jobba någon enstaka gång? Vi är glada för vilket som. Många bäckar små, brukar man ju säga. Skicka ett mejl till bokning@spokbacken.se eller ta kontakt med oss på Instagram eller Facebook.


Aktuellt

15 November, 2022

Spökbacken söker sponsorer.

... Läs mer
15 November, 2022
Arbetsdag lördag 19/11
<... Läs mer
08 Augusti, 2022

Årsmöte 23 augusti 2022

... Läs mer

Nyhetsarkiv

Kalender

«   December - 2022   »
v. Ti On To Fr
48
49
50
51
52

Arbetsdag 19/11

Vi ses kl.10.14

Hur är vädret?

Spökbacken

Spökbacken

Följ oss mer nära på Instagram där vi heter @spokbacken